Delphi is daar

999 Games meldt dat Stefan Feld’s nieuwe bordspel Delphi morgen in het magazijn wordt verwacht en vanaf volgende week in de winkel zal liggen. Bij (het orakel van) Delphi moet je van de oppergod Zeus twaalf opdrachten volbrengen. Aan het begin van het spel bouw je uit losse bordelementen een archipel op. De spelers beginnen het spel op een centraal startveld. Daarvandaan varen hun schepen uit, om zo snel mogelijk de opdrachten te vervullen en als eerste weer terug te keren. Voor een uitgebreide kennismaking met dit interessante bordspel verwijs ik je naar de preview van 15 december.

Het Orakel van Delphi is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 12 jaar en heeft volgens de 999 Games website een speelduur van ongeveer 60 minuten (maar daar kun je gerust een half uur bij optellen).

Meer informatie: