Bonenfeestje bij Amigo

Amigo viert de twintigste verjaardag van Uwe Rosenberg’s kaartspel Bohnanza dit voorjaar met een speciale jubileumeditie. Deze editie valt op door de nieuwe illustraties, waarop het getal 20 prominent aanwezig is, en de introductie van een nieuwe bonensoort. Je kunt deze springboon gebruiken wanneer je de tuinboon verwijdert. Wanneer je springbonen oogst, trek je kaarten van de trekstapel (aantal spelers + 1). De actieve speler mag als eerste een kaart kiezen en op een akker leggen, daarna mogen de medespelers één kaart kiezen. De overgebleven kaart gaat als geldstuk naar de actieve speler. Verder is het spel gelijk aan de herziene editie uit 2016 (die later dit jaar ook bij 999 Games wordt verwacht).

Bohnanza 20 Jahre is een kaartspel voor 3-5 spelers vanaf tien jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten.

Meer informatie: