Haspelknecht krijgt uitbreiding

Quined Games komt in het voorjaar van 2017 met een uitbreiding van Thomas Spitzer’s bordspel Haspelknecht. The Ruhr Valley bestaat uit twee modules, die je zelfstandig of gezamenlijk aan het basisspel kunt toevoegen. Inmiddels is de kolenmijnbouw een belangrijke inkomstenbron voor het Ruhrgebiet geworden. De boeren verkopen hun zwarte goud aan handelaren, de eerste kolenschuiten varen over de rivier de Ruhr. De set bevat 20 nieuwe ontwikkelingstegels en introduceert de grondstof ijzer, die wordt gebruikt om de diepere tunnels van de mijnen te stutten. The Ruhr Valley is nummer 15A van de Masterprint Serie.

The Ruhr Valley is een internationale coproductie, waardoor de releasedatum op dit moment nog niet tot op de dag is vastgezet. Quined Games houdt het vooralsnog op april 2017.

Van het basisspel is al enkele maanden een tweede druk verkrijgbaar. Het basisspel is een van de drie genomineerden van de Nederlandse Spellenprijs – experts 2016.

Meer informatie: