Raad de titel van het nieuwe spel in project GIPF

Duitse uitgever Huch! & Friends heeft afgelopen voorjaar het project GIPF nieuw leven ingeblazen. Project GIPF is het geesteskind van de Vlaamse spelauteur Kris Burm, een meester op het gebied van het abstracte tweepersoonsspel. GIPF was de eerste titel van deze spellenreeks. Kris bracht dit spel in 1997 uit via zijn uitgeverij Don & Co, in de jaren daarna volgden meer spellen. In het voorjaar van 2017 wordt het project uitgebreid met een nieuw strategisch spel, waarvan de titel nog niet bekend is gemaakt.

gipf-7

Sinds deze week loopt op de Facebookpagina van Huch! & Friends een actie, waarbij je elke week één letter van de nieuwe titel kunt raden. De prijsvraag loopt tot 18 december. Je kunt de volgende prijzen winnen:

  • Hoofdprijs: een project GIPF pakket (GIPF, TZAAR, ZÈRTZ, PÜNCT, DVONN, YINSH en een gesigneerd exemplaar van het nieuwe spel).
  • Tweede en derde prijs: een gesigneerd exemplaar van het nieuwe spel.

Meer informatie: