Apocalypse Frenzy op Kickstarter

Afgelopen maandag heeft Laurens Bliek een Kickstartercampagne gelanceerd voor zijn spel Apocalypse Frenzy. Dit is een kaartspel over aliens die op een humoristische manier de aarde komen vernietigen (bijv. katten de wereld laten overnemen). Het spel bestaat uit honderd kaarten en is Engelstalig. De spelers krijgen aan het begin van het spel een rol toegewezen. Ze moeten de aarde beschermen of juist vernietigen. Om winstpunten te verdienen, moeten de spelers missies uitvoeren en kaarten spelen. De missies en de waarde van de kaarten hangen af van de rol van de speler. Door te bluffen, te handelen en elkaar flink te pesten, probeer je jouw doel te halen.

apo-frenzy-box

Apocalypse Frenzy is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 12 jaar en heeft een speelduur van 30-60 minuten. De Kickstartercampagne loopt tot 1 december. Het spel wordt naar verwachting in oktober 2017 geleverd.

Meer informatie: