7 Wonders Duel wint de Kartenspielpreis 2016

7-wonders-duelHet tweepersoonsspel 7 Wonders Duel heeft de à la carte Kartenspielpreis van 2016 gewonnen. Deze spellenprijs wordt jaarlijks georganiseerd door het Duitse spellenblad Fairplay, een vakjury bepaalt de uitslag. 7 Wonders Duel is ontworpen door Antoine Bauza en Bruno Cathala. Dit spel wordt uitgegeven door Repos Production. De Nederlandstalige editie wordt gedistribueerd door Enigma. 7 Wonders Duel won vorige maand ook al de International Gamers Award voor tweepersoonsspellen.

De top 10 van 2016:

  1. 7 WONDERS DUEL van Repos
  2. CODENAMES van CGE
  3. DIE HOLDE ISOLDE van Schmidt Spiele
  4. OH MY GOODS/ROYAL GOODS van Lookout Games
  5. DIE FIESEN 7 van Drei Hasen in der Abendsonne
  6. AGENT UNDERCOVER van Piatnik
  7. DIE BURGEN VON BURGUND KARTENSPIEL van Alea
  8. KOBAYAKAWA van Heidelberger
  9. 3 SIND EINE ZUVIEL! van Amigo
  10. DIE PORTALE VON MOLTHAR van Amigo

Meer informatie: