Autodrop bordspel

autodrop-bordspel-boxJust Games brengt deze week het Autodrop bordspel uit. Het speelbord bestaat uit negen losse delen, waarmee je aan het begin een raceparcours vormt. Hierover racen de spelers met hun speelstukken van start naar finish. Desgewenst met autootjes van karton, maar liefhebbers van lekkere dropjes scheuren rond met het meegeleverde snoepgoed. Er zitten namelijk drie doosjes Autodrop in het spel (Total Loss, Drop Donders en Joy Riders). De beweging wordt gestuurd door een dobbelsteen. Land je op een vak met een ander Autodropje, dan moet je deze slaan en mag je hem desgewenst opeten (let wel even op wanneer je met de kartonnen fiches speelt). Onderweg kom je speciale velden tegen, die soms voordeeltjes opleveren, soms hindernissen vormen. Wanneer je als eerste de finish bereikt, heb je gewonnen en mag je het spelmateriaal opeten.

autodrop-bordspel-bord

Het Autodrop bordspel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 13 jaar en heeft een speelduur van 45 minuten. De aangegeven leeftijd is ongetwijfeld ingegeven door het meegeleverde snoepgoed, inhoudelijk lijkt me dit geschikt voor acht jaar en ouder. Het spel kost € 24,99.

Meer informatie: