Winnaars Graf Ludo 2016

graf_Ludo_2016_150De Graf Ludo is de Duitse spellenprijs voor de beste ‘Spielgrafik’, de vormgeving van een spel. Tijdens de beurs modell-hobby-spiel in Leipzig zijn vandaag de twee winnaars van 2016 bekendgemaakt.

De winnaar in de categorie ‘Beste Familienspielgrafik’ is het coöperatieve deductiespel Mysterium, geïllustreerd door Igor Burlakov & Xavier Collette, ontworpen door Oleksandr Nevskiy & Oleg Sidorenko en uitgegeven door Libellud.

mysterium-ludo

De winnaar in de categorie ‘Beste Kinderspielgrafik’ is het luchtige gokspel Spookies, geïllustreerd door Michael Menzel, ontworpen door Stefan Kloß en uitgegeven door Haba. Grappig genoeg is Spookies een van de spellen in de nieuwe familiespellenlijn van deze kinderspellengigant.

spookies-ludo

Meer informatie: