Noorderspel 2016 op 24 september

noorderspel-logoDe Groningse spellenwinkel Wirwar Spellen en Puzzels organiseert op zaterdag 24 september de grootste spellenbeurs van het Noorden. Kaartspellen, dobbelspellen en bordspellen, alles kan worden gespeeld op Noorderspel. Er worden spellen gedemonstreerd, toernooien gespeeld en fonkelnieuwe spellen maken op Noorderspel hun Nederlandse debuut. De belangrijkste Nederlandse uitgevers zijn aanwezig, aangevuld met een paar buitenlandse smaakmakers.

Een selectie van de aanwezige uitgevers: 999 Games, Portal Games, Game Brewer, White Goblin Games, Jumbo, Enigma, Tactic, Boosterbox, HOT Games, Asmodee, Goliath, Ravensburger, The Game Master en meer. Zij demonstreren een breed assortiment spellen voor alle doelgroepen, kids, families en veelspelers.

spelen in een prachtige zaal

spelen in een prachtige zaal

Wirwar bemenst een grote verkoopstand vol gezelschapsspellen. Daarnaast is er een bring & buy stand. Men organiseert ook een tombala, waarbij leuke prijzen zijn te verdienen. In de finale van de spelontwerpwedstrijd worden drie spellen getest door het publiek en een jury. De beurs is ten slotte de gastheer van het NK Patchwork.

Op het activiteitenoverzicht van de organisator kun je ontdekken wat er allemaal te doen is.

Voor een indruk van de zeer geslaagde vorige editie verwijs ik je naar mijn korte verslag.

Praktische gegevens:

  • Entree: kinderen hebben gratis entree, vanaf 12 jaar is de entree € 2,50. Met jouw entreekaartje kun je een spel winnen in de verloting!
  • Locatie: Aa-Kerk, Akerkhof 2, 9711 JB te Groningen.
  • Zaal open: van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: