Speelgoed van het Jaar verkiezing van start

speelgoed-van-het-jaar-logoVan donderdag 15 september tot en met zondag 6 november 2016 is de stembus van de Speelgoed van het Jaar verkiezing geopend. In elk van de zes leeftijdscategorieën zijn vijf producten genomineerd, waaruit per categorie één winnaar wordt gekozen. De via de website www.speelgoedvanhetjaar.nl uitgebrachte stemmen bepalen voor 50% de uitslag, stemmen van de verschillende hulpjury’s tellen voor 35% mee en de resterende 15% wordt op 18 september gevuld tijdens de Speeldag in Hoorn. Op woensdag 9 november worden de winnaars bekendgemaakt.

Onder de genomineerden vind je dit jaar een handvol mooie gezelschapsspellen, zoals Codenames, Skye, Potion Explosion en Colt Express, die de steun van de spellenliefhebbers goed kunnen gebruiken.

Meer informatie: