International Gamers Awards – winnaars 2016

De winnaars van de International Gamers Awards 2016 zijn vannacht bekendgemaakt. Deze internationale spellenverkiezing wordt georganiseerd door een team met spellenkenners uit tal van landen. De Nederlandse inbreng wordt sinds deze jaargang ingevuld door Ronald Hoekstra en ondergetekende (als opvolger van Han Heidema).

De winnaar in de categorie spellen voor meer spelers is Mombasa van Alexander Pfister. Dit internationaal in spellenprijzen grossierende bordspel wordt in Nederland uitgegeven door The Game Master, de Duitse uitgever is eggertspiele.

iga-2016-winnaars

De winnaar in de categorie spellen voor twee spelers is 7 Wonders: Duel van Antoine Bauza en Bruno Cathala. Dit spel wordt uitgegeven door Repos Productions. De Nederlandstalige editie wordt gedistribueerd door Enigma.

Meer informatie: