Premio JdA 2016 – nominaties

De jury van de Spaanse spellenprijs Premio JdA heeft de genomineerden van 2016 bekendgemaakt. Uit deze spellen wordt op 8 oktober 2016 het Spaanse Spel van het Jaar (Juego del Ano) van 2016 gekozen. De ceremonie vindt plaats op het Festival Internacional de Juegos Córdoba.

De genomineerde spellen:

  • Código Secreto (Codenames) van Vlaada Chvátil (Devir)
  • Flick ´em up! van Gaëtan Beaujannot & Jean Yves Monpertuis (Ludonova)
  • Pandemic Legacy van Matt Leacock & Rob Daviau (Devir)
  • Patchwork van Uwe Rosenberg (Maldito Games)
  • Watson & Holmes – Diarios del 221B van Dr. Jesús Torres Castro (Ludonova)

De jury heeft daarnaast een lijst met aanbevolen spellen gepubliceerd: 7 Wonders Duel, Barony, Blood Rage, Captain Sonar, Castles of Mad King Ludwig, Celestia, Isla de Skye, Karuba, Los Inseparables, Los viajes de Marco Polo, Mysterium, Potion Explotion en Ra.

Meer informatie: