Cortex Challenge

Enigma Distribution Benelux (de nieuwe naam van Bergsala Enigma) heeft onlangs een Nederlandstalig kennisspel van de Franse uitgever Captain Macaque op de markt gebracht.

Bij Cortex Challenge ga je de strijd met je medespelers aan in acht uitdagende tests, die een beroep doen op alle capaciteiten van de hersenen, zoals voelopdrachten, gelijkenis zoeken, logica, doolhoven, kleurtesten en nog veel meer. De winnaar is degene die als eerste zijn of haar hersenpuzzel compleet weet te maken. Daarnaast zijn er nog twee varianten verkrijgbaar. Cortex Challenge Kids is een speciale kindereditie. Cortex Challenge Geo is een variant waarbij jouw geografische kennis op de proef wordt gesteld.

cortex-compleet

Het spel is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar (Kids vanaf 6 jaar) en heeft een speelduur van ongeveer 15 minuten. Het spel is ontworpen door Johan Benvenuto en Nicolas Bourgoin.

Meer informatie: