De Ubongo-familie blijft groeien

unbongo-kaartspel-boxKomende week komt White Goblin Games met Ubongo het Kaartspel, het derde spel in de Ubongo-puzzelspellenreeks. Iedere speler krijgt negen kaarten, waarop zes velden met gekleurde symbolen zijn afgebeeld. De spelers proberen gelijktijdig zeven van hun negen kaarten zo snel mogelijk correct voor zich op tafel te leggen. Naburige kaarten moeten altijd met precies twee identieke symboolparen worden aangelegd (denk aan Domino). De speler die dit als eerste lukt, krijgt tien punten. De medespelers krijgen één punt per aangelegde kaart. Heb je fout aangelegd, dan krijg je helemaal niets. Je speelt zes rondes met verschillende sets kaarten (er zijn drie dubbelzijdige sets).

ubongo-kaartspel-spelsituatie

Ubongo het Kaartspel is ontworpen door Grzegorz Rejchtman. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar en heeft een speelduur van ongeveer 20 minuten.

Meer informatie: