999 Games brouwt toverdrankjes

potion-explosion-box999 Games heeft deze week het prachtig uitgevoerde bordspel Potion Explosion uitgeleverd. In Potion Explosion moeten de spelers de toverdranken op hun toverdranktegels brouwen. Daartoe pakken ze gekleurde knikkers uit een dispenser. Als hierdoor knikkers van dezelfde kleur elkaar raken, mag je deze ook pakken. Elke toverdrank heeft een speciale eigenschap die je één keer kunt gebruiken. Hiermee kun je speciale combinaties en kettingreacties creëren, waarmee je jouw recepten sneller kunt brouwen. Elke voltooide toverdrank is punten waard. Daarnaast krijg je punten voor het brouwen van een aantal gelijke of juist verschillende toverdranken.

speelplezier met brouwseltjes

Potion Explosion is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten.

Meer informatie: