999 Games cashback actie

999games-cashback999 Games organiseert van 25 april t/m 30 juni 2016 een cashback actie voor kopers van de volgende spellen: Halli Galli, Halli Galli Extreme, Speed Cups, CroX Word, SET, Vlotte Geesten, Regenwormen, Regenwormen Uitbreiding, Machiavelli, Port Royal, Pak die Zak, Qwirkle Reiseditie, Patchwork en De Legenden van Andor: Chada & Thorn. Laatstgenoemde titel is nog niet verschenen en komt mogelijk pas uit wanneer de actie een paar weken onderweg is.

Koop je een van deze spellen, bewaar dan je originele aankoopbewijs en de bijbehorende actiecoupon met wincode. Op de actiepagina van 999 Games kun je vervolgens een online versie van Regenwormen of Qwirkle spelen. Het invullen van een geldige code bepaalt dan willekeurig welk percentage van je aankoopbedrag je kunt terugverdienen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op één van tien weekendarrangementen voor zes personen bij Roompot vakanties.

Per huishouden kunnen maximaal drie codes worden ingediend. De actie is uitsluitend geldig in Nederland en België, bij de op de actiepagina genoemde winkels en webshops.

Meer informatie: