999 Games in blik

tinytinsIn 2009 had 999 Games al een minuscule versie van het populaire dobbelspel Regenwormen ingeblikt en als de Regenwormen Pocket-Editie op de markt gebracht. Dit jaar verruimt 999 Games zijn blik en wordt de spellenreeks Tiny Tins gelanceerd, die bij de aftrap uit vier miniversies van populaire 999 Games titels bestaat. Vanzelfsprekend duikt de blikvanger Regenwormen ook nu weer op. Deze dobbelklassieker wordt vergezeld door het uitdagende reactiespel SET, het toegankelijke blufspel Love Letter en het kostelijke biedspel Gesjaakt.

Deze Tiny Tins worden ongetwijfeld een succes. Dit zijn leuke, prettig geprijsde cadeautjes, die bovendien gemakkelijk mee te nemen zijn. Menig spelliefhebber loopt al jaren rond met een blikje Regenwormen in de handtas of de rugzak, daar komt nu een beetje variatie bij.

Meer informatie: