Zalig Pasen met 999 Games

999 Games vandaag levert vanaf morgen twee nieuwe, vlotte spelletjes uit.

pak-die-zak-boxBij Wolfgang Kramer’s reactiespel Pak die Zak! ligt een gevulde zak midden op tafel. Daarnaast ligt een getalfiche, dat bepaalt wanneer je de zak moet grijpen. Er zijn vier soorten zakkaarten, elk met een eigen aflegrij. De actieve speler trekt een kaart van zijn stapel. Daarna moet iedereen snel vaststellen of met deze kaart het vereiste aantal symbolen wordt bereikt, door de kaart toe te voegen aan de juiste rij of door daar een andere kaart te bedekken. Heb je het goed, leg je de kaarten in die rij op je scorestapel. Heb je het fout, verhuist een kaart van je scorestapel naar je trekstapel. Pak die Zak! is geschikt voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar en heeft een speelduur van ong. 15 minuten. [Info].

crox-word-boxBij Haim Shafir’s Crox Word krijgt iedere speler een eigen set met acht dobbelstenen met letters en jokers. Ze gooien hun stenen tegelijkertijd en proberen met zeven stenen een of meer woorden te vormen. Meer woorden moet je als ‘kruiswoord’ neerleggen. Lukt dit, dan gooi je jouw achtste steen als eerste in de doos en verdien je de trofee, die jou in drie stappen naar de winst leidt (zolang een medespeler ‘m niet tussentijds afpakt). Crox Word is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 10 jaar en heeft een speelduur van ong. 15 minuten. [Info].

Mijn Dorp [info] is vorige week verschenen, de Regenwormen uitbreiding [info] volgt in de loop van april en het legspel Skye [info] en het tweepersoonsspel Andor: Chada & Thorn lijken ook op een release in april af te koersen.

Meer informatie: