Orléans is verkrijgbaar

White Goblin Games meldt dat de Nederlandstalige editie van het bordspel Orléans vanaf morgen in de winkels ligt. Dit uitmuntende worker placement spel speelt zich af in de middeleeuwen. Door het inhuren en inzetten van combinaties van personages probeer je jouw positie te versterken en zoveel mogelijk winstpunten te verdienen.

orleans-spelmateriaal

White Goblin Games heeft zijn Nederlandstalige editie voorzien van een extraatje, de solo-variant “Reis naar Tours” is in de doos opgenomen. Verder is het zogenaamde ‘goede daden’ bord in deze editie dubbelzijdig. Aan de ene zijde vind je de verdeling van goede daden uit de oorspronkelijke Duitse editie. Op de andere zijde is (in overleg met de Duitse uitgever) “kanalisatie” vervangen door twee andere goede daden: “handel met Amsterdam” en “handel met Brugge”.

Meer informatie: