White Goblin Games gaat knallend 2016 in

White Goblin Games gaat in 2016 knallend van start en kondigt een handvol nieuwe titels aan.

wgg-2016-1

In de eerste week van januari ligt het vlotte groepsspel 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Dageraad in de winkels. Dageraad bevat 11 nieuwe karakters met een speciale eigenschap (dus geen gewone dorpelingen of weerwolven). Deze rollen zijn reeds beschikbaar in de gratis te verkrijgen omroeper-app. 1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Dageraad is zelfstandig speelbaar, maar ook te combineren met de voorganger.

In de derde week van januari verschijnt Ubongo Fun & Go, een handige meeneemversie van het puzzelspel Ubongo. Dit is het tweede spel in de Fun & Go lijn, na Genius Fun & Go. Er zullen nog meer spellen in deze serie volgen.

In februari volgt de Nederlandstalige versie van de nieuwe editie van Sint Petersburg. Deze heruitgave van de Deutsche Spielepreis winnaar van 2004 is in een nieuwe jas gestoken. Het basisspel is uitgebreid met een vijfde marktfase, bevat nu materiaal voor een vijfde speler en is uit te breiden met zes extra modules.

White Goblin Games werkt verder aan een Nederlandstalige editie van het uitmuntende bordspel Orleans. Dit worker placement spel speelt zich af in de middeleeuwen. Door het inhuren en inzetten van combinaties van personages probeer je jouw positie te versterken en zoveel mogelijk winstpunten te verdienen. White Goblin Games kondigt voor deze editie een extraatje aan en meldt verder dat de speelborden worden voorzien van speciale opdrachten die zijn gericht op Nederland en België.

In het eerste kwartaal verschijnen verder reprints van Codenames, Sushi Go, Machi Koro, Genius, Genius Dobbelspel (in een nieuwe Fun & Go uitvoering) en Hands (in een kartonnen doosje).

Meer informatie: