Speelgoed van het Jaar: winnaars 2015

speelgoed-van-het-jaar-logoDe jury van de verkiezing Speelgoed v/h Jaar heeft vandaag de winnaars van 2015 bekendgemaakt. Deze prijs is zoals gebruikelijk verdeeld in meerdere leeftijdscategorieën. De winnaars van de verschillende categorieën zijn via de gebruikelijke publieksverkiezing bepaald. De winnaars van 2015 zijn:

  • Categorie 0 t/m 3 jaar: Vrolijke vriendjes; Magisch Speelhuis – VTech
  • Categorie 4 en 5 jaar: De Drie Kleine Biggetjes – Smart
  • Categorie 6 en 7 jaar: Schetenjacht – Goliath
  • Categorie 8 en 9 jaar: K’nex KForce Mega Boom – Bot-i
  • Categorie 10 en 11 jaar: Meccano Meccanoid G15 KS – Spin Master
  • Categorie 12+: Focus Drone – Spectron

Commentaar:  in de Speelgoed van het Jaar loterij van 2015 zijn de gezelschapsspellen – behoudens een scheetje van Goliath – weggevaagd. Deze jaargang laat zien dat we blij mogen zijn met de Nederlandse Spellenprijs als onafhankelijke juryprijs.

Meer informatie: