Koehandel op een bord

koehandel-bordspelTijdens de feestavond van de Deutsche Spiele Preis deelde ik de tafel met de baas van de spellenredactie van Ravensburger Duitsland. Op een gegeven moment kwam het gesprek op het kaartspel Koehandel, dat in Nederland nog steeds zeer populair is. Tussen neus en lippen door vertelde hij me dat er een Koehandel bordspel in de pijpleiding zit. Als blijk van waardering voor de Nederlandse fans van het kaartspel wordt dit bordspel eerst in Nederland op de markt gebracht. Deze week is het zover, Koehandel – Het Bordspel is uitgeleverd aan de winkels.

Beschrijving van de uitgever: Boer zoekt koe! Hier vind je alles wat het onstuimige boerenhart begeert: dieren, veilingen en wat al niet meer! Haal je medespelers bij de koehandel flink het vel over de neus! Manipuleer de marktprijs van de dieren en beproef je geluk in de loterij! In het spel voor beginners is het met een beetje boerenverstand al meteen goed boeren. Maar in het spel voor gevorderden breekt bij kenners van de koehandel pas echt het beest los. 10 verschillende veilingen én de jonge dieren die voor het eerst van de partij zijn zorgen voor de nodige afwisseling. Dus, spring in je klompen en op naar de veemarkt!

Koehandel – Het Bordspel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 10 jaar. De winkelprijs is ong. 35 euro.

Meer informatie: