PlayThisOne bij Ducosim

De Nederlandse uitgever PlayThisOne staat zaterdag op de Ducosimbeurs in de Flint te Amersfoort. Daar hebben ze bijzondere attracties op het programma staan. Deze uitgever test daar prototypes van de opvolgers van het internationaal succesvolle kaartspel UGO: de UGO uitbreiding en de variant UGO Wizards.

Daarnaast presenteert PlayThisOne de Spiel 2015 releases Revoltaaa en Stingy, twee leuke, toegankelijke spellen van de gerenommeerde spelauteur Reiner Knizia. Voor de echte liefhebbers zijn er op de beurs zelfs een paar ‘early bird’ exemplaren te koop. Sla meteen toe, of hoop dat er na Spiel nog wat over is.

stingyrevoltaaa

Over Spiel gesproken. Het is daar weer dagelijks feest bij het PlayThisOne Happy Hour. Wanneer je dan het spel wint, krijg je het gratis mee naar huis. Op de PlayThisOne website vind je informatie over het Happy Hour.

Meer informatie: