Eendjesdans, nieuw van Goliath

endjesdansUitgeverij Goliath presenteert deze maand het nieuwe spel Eendjesdans, een geheugenspel voor jonge kinderen. Eendjesdans bestaat onder meer uit een vijvertje en twaalf gele eendjes. Doel van het spel is om als eerste de drie eendjes met jouw symbool uit de vijver te vissen. Iedere speler kiest eerst zijn eigen symbool, dat op de onderkant van de eendjes is geplakt. Druk vervolgens op de oranje knop in het midden van de vijver. De eendjes beginnen dan vrolijk te kwaken en in het rond te zwemmen. Om de beurt pakken de spelers een eendje en kijken op de onderkant naar het symbool. Bij het juiste symbool mag de speler het eendje houden, anders gaat het terug in de vijver. Het spel is afgelopen als een van de spelers de drie eendjes met zijn of haar symbool uit de vijver heeft gevist.

Eendjesdans is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf drie jaar en heeft een adviesprijs van 19,99 euro. Eendjesdans is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015.

Meer informatie: