UCP viert feest op 26 september

ucp-leeuwardenUCP Spellenvereniging in Leeuwarden viert zijn twintigste verjaardag met een feestelijke spellendag op zaterdag 26 september. In hun sfeervolle buurthuis Rengerspark kun je genieten van de nieuwste spellen en tijdloze klassiekers als Catan, Stenen Tijdperk, Machi Koro, Andor, Istanbul, Sushi Go, Dominion en Terra Mystica – en nog veel meer. Mocht je thuis een spel hebben liggen waarvoor je al lang medespelers zocht, dan breng je die natuurlijk mee. Heb je speelse wensen, dan kun je die melden op de onderstaande Facebookpagina. Daarnaast is er een loterij waarbij je leuke prijzen kan winnen. In samenwerking met 999 games wordt er verder een voorronde van het NK Dominion gehouden.

De spellendag vindt plaats in buurthuis Rengerspark, Singelstraat 22, 8917 BK Leeuwarden. Je bent welkom vanaf 13.00 uur en kunt meespelen tot in de nachtelijke uurtjes. De entree is gratis. Voor een geringe vergoeding regelt de organisatie het avondeten voor je.

Op de 999 Games website vind je meer informatie over het NK Dominion, dat begin oktober in Amersfoort wordt gehouden.

Ik heb vorig jaar hun spellendag bezocht en heb me kostelijk vermaakt. Een ruim spelaanbod, een sfeervolle locatie, leuke medespelers en heel veel lekkers bij de koffie. Voor mij een reden om ook op 26 september naar Leeuwarden te treinen.

Meer informatie: