Aladins vliegende tapijt

aladins-vliegend-tapijt-boxIn september komt Goliath met het nieuwe actiespel Aladins vliegende tapijt. Dit spel bestaat onder meer uit een vliegend tapijt, een scharnierende arm op een voetstuk, een buidel en 32 schatten. Het tapijt zweeft omdat het aan de bovenzijde wordt aangetrokken door een magneet, terwijl een nylondraad aan de onderkant tegengas geeft. Je kunt de moeilijkheidsgraad instellen door een schorpioentje op de basis naar links of rechts te draaien. Het tapijt komt dan dichter bij de magneet (gemakkelijk) of er verder vanaf (moeilijk).

vliegend-tapijt-materiaal

Het is de bedoeling om de schatten op het vliegende tapijt te laden en ervoor te zorgen dat het tapijt niet valt. De actieve speler trekt een schat uit de buidel en legt die voorzichtig op het tapijt. Als het tapijt blijft hangen, is de volgende speler aan de beurt. Als een speler schatten van het tapijt laat vallen, moet hij ze oprapen en terugleggen en als straf een tweede schat uit de buidel op het tapijt leggen. Het spel is voorbij wanneer een van de spelers het tapijt laat vallen.

Dit zenuwslopende behendigheidsspel is bedoeld voor twee tot vier spelers vanaf vijf jaar. De adviesprijs is 24,99 euro.

Meer informatie: