999 Games blijft nieuwe spellen stapelen

999 Games meldt dat er vandaag drie nieuwe spellen zijn binnengekomen, die binnenkort in de winkels zullen opduiken.

Pick-a-DogIn het zoekspelletje Pick-a-Dog krijgen de spelers allemaal een startkaart en zoeken ze tegelijk naar kaarten die hoogstens één verschil tonen met de kaart die bovenop hun stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote honden, honden met 1 of 2 poten en honden met of zonder popcorn. Denkt een speler dat er geen kaart meer ligt die hij kan pakken, dan roept hij “Stop!”. Iedere speler die een correcte stapel heeft, mag deze als punten houden. Wie een fout maakt, is zijn hele stapel kwijt. 999 Games heeft ook het zusterspel Pick-a-Pig uitgebracht, waardoor je kaartjes kunt combineren.

cupking-box Stefan Dorra’s Cup King is de gepimpte heruitgave van Alles im Eimer. Je bouwt met gekleurde cups jouw eigen driedimensionale piramide. Je speelt een of meer kaarten in één kleur om je linker- of rechterbuurman aan te vallen. Hij moet ter verdediging kaarten van dezelfde kleur met een hogere waarde spelen. Lukt hem dat, dan verlegt hij de aanval naar zijn buurman. Wie zich niet kan verdedigen, moet een cup uit zijn piramide tikken met alle gevolgen van dien. Is jouw piramide volledig ingestort, dan wint de speler die de meeste cups over heeft. Cup King is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015.

Meer informatie: