Voorverkoop Spellenspektakel gestart

spellenspektakel-logo-2015We zitten nog midden in de zomer, het spellenseizoen moet eigenlijk nog beginnen, maar de grootste en gezelligste spellenbeurs van de Benelux bruist al van activiteit. De voorverkoop voor het Spellenspektakel van 2015 is in het afgelopen weekend gestart. Via de webshop van het evenement kun je dagkaarten of – fijn dat ze er weer zijn – passe‑partouts bestellen. Het Spellenspektakel vindt op 7 en 8 november plaats in het Beursgebouw van Eindhoven.

De eerste standhouders zijn ook al bekend. Onder meer 999 Games, White Goblin Games, The Game Master en Tactic zijn weer van de partij. Smart Games staat dit jaar voor het eerst met een eigen stand op de beurs.

een zaal vol speelplezier

een zaal vol speelplezier in 2014

Ook dit jaar kun je in de naast het beursgebouw gelegen Holiday Inn een arrangement boeken. In dit hotel wordt bovendien op zaterdagavond een speelzaal geopend.

Meer informatie: