War of the Ring Anniversary Release

war_of_the_ring-anniversary_release

Ares Games brengt in het voorjaar van 2016 een Anniversary Release van War of the Ring Second Edition op de markt. Deze luxe editie bevat 205 met de hand beschilderde miniaturen, een 20% groter speelbord, een War of the Ring Companion met strategische tips en illustraties van John Howe en alle tot nu toe bekende updates van het spelsysteem. Elk spel bevat een genummerd certificaat.

Deze Midden-aardse bling bling editie wordt uitsluitend via voorbestelling aangeboden, tussen maandagavond 20 juli 20.00 uur en woensdagavond 22 juli 20.00 uur. Het spel kost je € 330, exclusief verzendkosten. Om het feest compleet te maken is deze verkoopprijs ex BTW, waardoor er nog eens 19% bovenop komt (het Duitse BTW-tarief). Per saldo kom je uit op een kleine 420 euro (wisselkoers volente). Deze BTW-methode vind ik vreemd voor een spel van een Europese uitgever, dat vanuit de EU wordt verzonden. Wij werken hier niet met het Amerikaanse sales tax systeem, Europese consumentenprijzen zijn inclusief BTW.

Meer informatie: