Open NK Pandemic Survival

logo-Pandemic-SurvivalZoals bekend komt distributeur Bergsala Enigma Benelux met de Nederlandstalige versies van de coöperatieve tophit Pandemic, de uitbreiding Pandemic: On the brink en het nieuwe Pandemic Legacy. Om de release van deze Nederlandstalige versies in te luiden, organiseren ze op 23 augustus een Open NK Pandemic Survival.

Pandemic Survival is een wereldwijd toernooi van het basisspel Pandemic, waarbij teams van twee spelers strijden om een plek op het Pandemic Survival WK op Spiel 2015 in Essen. Het winnende team van het NK plaatst zich voor dit WK. Het team dat in Essen tot wereldkampioen wordt gekroond, wint een volledig betaalde reis naar een stad naar keuze op het Pandemic speelbord.

Het open NK van Pandemic Survival vindt plaats op zondag 23 augustus om 12:00 uur bij spellenwinkel Subcultures in Utrecht. Je kunt deelnemen als team van twee personen. Het aantal deelnemers is beperkt, wacht dus niet te lang.

Meer informatie: