Zomerspel 2015

zomerspel-2015-banner

Op 20 en 21 juni wordt in het Vlaamse Gent een festival georganiseerd dat het begrip spellenbeurs ver is ontstegen. Zomerspel is een verfrissende cocktail van speelplezier, kinderpret, improvisatietheater en zomerse lekkernijen. Piraten zijn het thema van deze editie.

Op Zomerspel kun je honderden spellen spelen, verdeeld over meerdere zones. De belangrijkste uitgevers zorgen ervoor dat hun actuele toppers te spelen zijn. Een grote spellenbibliotheek bedient nog veel meer ludieke smaken.

Zomerspel vindt plaats in de eskimofabriek aan de Wiedauwkaai 25, 9000 Gent (België).

Een dagkaart kost 10 euro, een weekendkaart 18 euro. Er is ook een VIP-kaart met extra verwennerij. Je kunt je verder inschrijven voor een barbecue. Wanneer je jouw ticket voor 17 juni in de voorverkoop aanschaft, maak je kans op een prachtig spellenpakket met tophits van 999 Games, The Game Master en Asmodee.

Meer informatie: