NK Carcassonne 2015

carcassonne999 Games organiseert op zondag 28 juni het Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2015. Dit toernooi vindt plaats tijdens de Amsterdice spellendag in het Spellokaal Ludo (IJburgcollege) aan de Pampuslaan 3, 1087 HP te Amsterdam. Iedereen speelt drie rondes met alleen het basisspel. De beste vier spelers spelen twee finalerondes en winnen ieder een spel. De winnaar van de finale kwalificeert zich voor het wereldkampioenschap in Essen (Duitsland) en mag zich Nederlands Kampioen Carcassonne noemen.

Het toernooi start om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De deelnamekosten zijn 2,50 euro. Er is ruimte voor 64 deelnemers. Ter plekke inschrijven is mogelijk, maar vooraf inschrijven is gewenst. Voor de eerste 50 voorinschrijvers ligt bij het toernooi een goodie bag klaar. Inschrijven kan tot 23 juni door je volledige naam en emailadres naar toernooien@999games.nl te mailen.

Meer informatie: