Nominaties Origins Awards 2015

origins-awards-nomineesDe genomineerden van de Origins Awards zijn vandaag bekendgemaakt. Deze in de jaren ’70 gestarte Amerikaanse spellenprijs verdeelt zijn genomineerden in allerlei categorieën. De winnaars worden begin juni tijdens de Origins Game Fair gekozen. Ik beperk me zoals gebruikelijk tot vier voor mijn bezoekers interessante categorieën.

  • Beste bordspel: Abyss – Asmodee, The Battle of Five Armies – Ares Games, Cash n Guns 2nd Edition – Repos Production, Dead of Winter: A Crossroads Game – Plaid Hat Games en Sheriff of Nottingham – Arcane Wonders.
  • Beste kaartspel: Among the Stars – Stronghold Games, Linko! – Ravensburger, Star Realms – White Wizard Games, Splendor – Asmodee en Sushi Go! – Gamewright.
  • Beste familie-, party- of kinderspel: Archer: The Danger Zone! Board Game – Cryptozoic Entertainment, Gravwell: Escape from the 9th Dimension – Renegade Game Studios en The Hare and the Tortoise – Iello,
  • Beste historische bordspel: Armada Invincible – Zvezda LLC, Heroes of Normandie – Iello, Last Chance for Victory – Multi-Man Publishing en 1066, Tears to Many Mothers – Tristan Hall.

Meer informatie: