Terra Mystica is weer verkrijgbaar

terra-mystica-nl-boxWhite Goblin Games meldt dat, twee weken na de verschijning van de grote uitbreiding Vuur & IJs, de tweede Nederlandse editie van het bordspel Terra Mystica vanaf maandag in de winkels ligt. White Goblin Games is zeer tevreden over de succesvolle ontvangst van de uitbreiding. De uitgever verwacht dat de hernieuwde verkrijgbaarheid van het basisspel nieuwe spelers zal interesseren. Kopers van het basisspel kunnen bij hun winkelier vragen naar de gratis mini-uitbreiding met vier extra stadstegels.

Terra Mystica won in het voorjaar van 2013 de Nederlandse Spellenprijs, wat de voorbode bleek van een internationale zegetocht langs de bekende spellenprijzen. Deze uitmuntende veelspelertitel staat inmiddels op de tweede plaats van de Boardgamegeek ranglijst.

Meer informatie: