Een Amerikaanse vuilnisbak vol speelplezier

ameritrash-banner

Twee Nederlandse spelliefhebbers hebben onlangs een nieuwe spellensite uit de grond gestampt. De naam is Ameritrash.nl, de aandacht gaat met name uit naar ameritrash spellen. Ameriwasdatdan? hoor ik je denken. Dit zijn in het algemeen prachtig uitgevoerde spellen, die zich meestal afspelen in een fantasy, horror of SF setting (al word je tegenwoordig overspoeld door zombies), veelal zijn afgevuld met miniaturen, een robbertje vechten en dobbelen niet schuwen en zeer geliefd zijn bij spelers die wat huiverig zijn voor de elegante, hoogwaardige spelsystemen uit de Duitse keuken.

Alle gekheid op een stokje. Dit is een leuk initiatief, dat wat mij betreft iets toevoegt aan het Nederlandstalige recensieaanbod. Mooi dat ze er zijn!

Meer informatie: