Vooruitblik Zuiderspel 2015

zuiderspel-logoOp zondag 22 maart 2015 wordt in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven de zesde editie van de spellenbeurs Zuiderspel georganiseerd. Op een beursvloer van 2.500 m2 staan de spelleiders van alle belangrijke uitgevers en spellenclubs klaar om tientallen nieuwe en bekende spellen te demonstreren. In de winkelstands kun je voor scherpe prijzen fonkelnieuwe en tweedehands spellen kopen. Jonge kids worden vermaakt op het speciale kinderplein. Daarnaast verzorgt Roll the Dice een plein met spellen rond het thema ‘monsters & magiërs’. De Vlaamse Forumfederatie bemenst het ‘hot & gespot’ plein met populaire actuele spellen.

Voor een overzicht van de standhouders en de te spelen spellen verwijs ik je naar de Zuiderspel website. Speciaalzaak de Rode Pion meldt alvast een leuke beursprimeur: de Nederlandstalige editie van het kostelijke partyspel Concept.

Locatie: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven
Tijden: 10.00 – 18.00 uur Entree: € 6, kinderen tot 10 jaar gratis
Meer informatie: Zuiderspel website