De Spellenwinckel is overgenomen

De Amersfoortse Spellenwinckel werd de afgelopen 17 jaar enthousiast en vakkundig gedreven door Bert Calis, met indrukwekkende steun van zijn sympathieke moeder. Ik denk met veel plezier terug aan deze jaren. Bert kreeg onlangs de gelegenheid om zelf over te stappen naar spellenuitgever 999 Games en om zijn winkel over te dragen aan Michael en Diana van Boek&zo in Harderwijk.

De transitie van de oude naar de nieuwe situatie is op dit moment aan de gang. De Spellenwinckel wordt nu gerund door de nieuwe eigenaars. Het assortiment is nog steeds vertrouwd voor de vaste klanten, maar wordt gaandeweg voorzien van nieuwe accenten (waaronder een gezonde portie Ameritrash).

Ik dank Bert en zijn ma voor de vele jaren gastvrijheid en het fijne contact. Ik wens de nieuwe eigenaren veel succes in de toekomst.

Meer informatie: