Memoir ’44 Dutch Open

M44Brigade organiseert in het weekend van 28 februari en 1 maart 2015 de Memoir ’44 Dutch Open, een tweedaags toernooi waarbij in een goede sfeer om de eerste plaats wordt gestreden. Dit toernooi vindt plaats op een passende locatie, het oorlogsmuseum te Overloon. Het evenement begint op zaterdag met een bezichtiging van het museum. Na deze bezichtiging volgt de introductie van het toernooi, waarna twee rondes van telkens twee potjes Memoir ’44 worden gespeeld. Voor de liefhebbers is er een avondprogramma met een buffet en nog meer speelplezier. Op zondag worden de laatste drie rondes gespeeld. De verwachte eindtijd is 17:30 uur.

m44brigade-Dutchopen-Flyer

Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die het basisspel kent. Van elk te spelen scenario worden de extra regels vooraf uitgelegd, waardoor ook beginnende spelers prima mee kunnen doen. De scenario’s worden vlak voordat ze worden gespeeld bekendgemaakt. Er wordt gespeeld in een Zwitsers rondesysteem, waardoor spelers van gelijk niveau tegenover elkaar komen te zitten.

De winnaars gaan niet met lege handen naar huis, maar dat doen de andere spelers ook niet. Voor iedere deelnemer is er een set gedrukte scenario’s zodat je alle gespeelde scenario’s thuis nog eens rustig kunt naspelen. Daarnaast is er voor iedereen een kleine verrassing.

Je kunt je tot 6 februari inschrijven via de hieronder genoemde website. De M44Brigade is ook aanwezig op de Ducosim spellenbeurs van 31 januari in Amersfoort (je weet wel, de beurs met de grote spellenveiling die geen enkele liefhebber wil missen).

Meer informatie: