De Bordspelmania uitgeversrally keert terug

Na het grote succes van vorig jaar heeft het team van Bordspelmania, het toonaangevende spellenportaal van het Nederlandse taalgebied, opnieuw een uitgeversrally voor het Spellenspektakel in elkaar gezet. De uitgeversrally is een fotozoekwedstrijd waaraan 15 uitgevers deelnemen. Per uitgever is een fragment van een spel gefotografeerd. Aan jou de taak om op het Spellenspektakel de juiste titels en uitgevers bij deze foto’s te zoeken. Bij de Bordspelmania stand kun je het deelnameformulier ophalen en inleveren.

BSM

een deel van het vriendelijke BSM-team

Deelnemen is heel eenvoudig. Winnen gelukkig ook. Je hebt namelijk al kans op een prijs wanneer je drie goede antwoorden hebt gevonden. De prijzenpot is beschikbaar gesteld door de deelnemende uitgevers.

Meer informatie: