De Rode Pion op het Spellenspektakel

Komend weekend is het beursgebouw in Eindhoven het kloppend hart van spelend Nederland. Op zaterdag 8 en zondag 9 november wordt daar het eenentwintigste Spellenspektakel georganiseerd. Dit is het grootste en gezelligste spellenevenement van de Benelux. Het beursgebouw wordt beide dagen bevolkt door toonaangevende spellenuitgevers met hun nieuwste spellen, spelauteurs met hun creatieve ontwerpen, winkeliers met spectaculaire aanbiedingen, spelverenigingen met hun unieke blik op de hobby en uiteraard duizenden spelende bezoekers.

spellenspektakel-rodepion

De grootste winkelstand vind je dit jaar bij de Rode Pion. In een stand van 208 m2 staat een team van 16 man klaar om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze presenteren de spellen op een overzichtelijke manier per uitgever. Er zijn vier kassa’s, zodat je niet in een ellenlange rij hoeft te staan.

De Rode Pion vertegenwoordigt zeven uitgevers, die in hun eigen stands hun spellen zullen demonstreren. Daarnaast heeft de Rode Pion een achttal eigen demotafels waarop ze zelf diverse titels zullen presenteren, o.a. Steam Park, Koryo, Batavia, Smash Up en King of New York.

Over King of New York gesproken, de Rode Pion verkoopt dit sfeervolle dobbelspel voor de speciale beursprijs van € 25,-. Een prima aanbieding! De Rode Pion heeft ook mooie beursaanbiedingen van o.a. 999 Games, PlayThisOne en White Goblin Games. Voor een overzicht verwijs ik je naar het hieronder gelinkte PDF-bestand.

Meer informatie: