RoboRama is geland

De Nederlandse uitgever PlayThisOne meldt dat de container met het nieuwe bordspel RoboRama in Rotterdam is aangekomen. Na een tussenstop bij het pakhuis van de distributeur gaat een zending van 500 exemplaren volgende week door naar Essen, waar het spel op Spiel 2014 zijn internationale debuut zal maken.

Op de beurs is het dagelijks van 11.00 – 12.00 uur Happy Hour bij PlayThisOne. Dan kun je niet alleen het spel testen, maar maak je ook nog eens kans op een gratis exemplaar. Je kunt je hiervoor elke beursdag aanmelden vanaf 10.30 uur.

roborama-banner

RoboRama wordt op Spiel tegen een sterk gereduceerde prijs verkocht. Het spel kost daar € 25,-. Op de PlayThisOne website vind je een overzicht met nog meer beursaanbiedingen.

Je vindt PlayThisOne in stand 3S-106. Zij zijn dit jaar de naaste buren van Quined Games, waardoor deze ogenschijnlijk stille hoek van hal 3 zal bruisen van Nederlandse activiteit en gezelligheid. Dit lijkt mij hét ontmoetingspunt voor de Nederlandstalige beursbezoekers.

Meer informatie: