Puerto Diablo op Kickstarter

De Nederlanders Bert Menting (spelontwerp) en Sander ten Napel (verhaal en vormgeving) hebben samen het kaartspel Puerto Diablo bedacht. Zij willen dit spel op de markt brengen via een crowd funding campagne op Kickstarter. Deze campagne is afgelopen donderdag van start gegaan. Ze zijn op zoek naar 400-500 bestellers, zodat ze een startoplage van 1000 exemplaren kunnen produceren.

puerto-diablo-kaartspel

Spelbeschrijving van de auteurs: in 1663 begint voor de kust van het kleine eilandje Puerto Diablo een reis vol gevaar en avontuur door de wereld van piraten, vervloekt goud, bijgeloof en vrome soldaten. Help de personages in dit spel om van locatie naar locatie te reizen, de vele uitdagingen het hoofd te bieden en zoveel mogelijk mijlpalen te verzamelen! Puerto Diablo is een kaartspel van ongeveer 180 kaarten, voor twee tot vijf personen. Het duurt 30 minuten per persoon. Er is veel ruimte voor discussie tussen de spelers. Men zal moeten samenwerken om verder te komen, maar er is maar één winnaar. Bondgenootschappen zijn van korte duur. En harteloos verraad zal zich op het ergste moment tegen je kunnen keren!

Meer informatie: