Imperial Assault

imperial-assault-boxIn zijn jaarlijkse ‘In-Flight Report’ op de Amerikaanse spellenbeurs Gen Con heeft de eigenaar van Fantasy Flight Games een nieuw Star Wars bordspel aangekondigd. Imperial Assault bevat twee Star Wars spellen in één doos. Allereerst een door het spelsysteem van Descent geïnspireerde campaign game, waarin twee tot vier rebellen de strijd aangaan tegen de medespeler die de troepen van het Galactic Empire bestuurt. Dit is een rollenspelachtig avontuur met meerdere missies, waarin de karakters ervaring opdoen en sterker worden. Het tweede spel is een tactische skirmish game, waarin twee partijen elkaar bestrijden met miniaturen en command kaarten. Imperial Assault bevat als bonus (lees: lokkertje) een Luke Skywalker Ally Pack en een Darth Vader Villain Pack. Imperial Assault wordt begin 2015 uitgebracht

Meer informatie: