Uitbreidingsplannen van 999 Games

999 Games meldt dat vanaf deze week Het Sterrenschild in de winkels ligt. Dit is de eerste uitbreiding van het coöperatieve bordspel De Legenden van Andor, de kersverse winnaar van de Nederlandse Spellenprijs Experts.

Voor het tweepersoonsspel De Vorsten van Catan zijn vanaf deze week de uitbreidingen Donkere Tijden en Gouden Tijden verkrijgbaar. Voor het Kolonisten bordspel is afgelopen week een ‘aanpassingsset’ verschenen, die ervoor zorgt dat je het oude basisspel kunt combineren met nieuwe uitbreidingen. Dit najaar gebeurt er nog meer in Catan, 999 Games komt met het zelfstandig speelbare bordspel De Kolonisten van Catan: Het oude Egypte.

een teaser uit de woestijnen van Catan (afbeelding: Kosmos)

een teaser uit de woestijnen van Catan

Voor Dominion is de herdruk van de uitbreidingen in volle gang. 999 Games verwacht binnen enkele maanden alle uitbreidingen weer op voorraad te hebben.

De uitbreidingen van het Agricola tweepersoonsspel zijn uitgesteld in afwachting van internationale coproducties. De eerste uitbreiding wordt omstreeks het begin van het najaar verwacht, de tweede uitbreiding in het voorjaar van 2015. Om dezelfde reden is de Nederlandstalige editie van het bordspel Caverna uitgesteld tot het najaar.

Meer informatie: