Spel in Zicht 21

spel-in-zicht-21Met een vertraging van enkele maanden is deze week het nieuwe nummer van het gratis spellenblad Spel in Zicht gepubliceerd. Spel in Zicht is vanaf dit nummer vier pagina’s dikker. In dit nummer vind je onder meer recensies van Splendor, Warlock, De Paleizen van Carrara, Oink!, de heruitgave van Genius, de jubileumeditie van Ticket to Ride, La Cucaracha, Lewis & Clark en het buitenspel Kubb. Er is een Top 10 van thematische spellen, met een toppositie voor Eldritch Horror. Met de wedstrijd op de website kun je spellen winnen.

Je kunt het gedrukte magazine gratis ophalen bij de in het blad genoemde Vlaamse en Nederlandse spellenspeciaalzaken. Deze partnerwinkels presenteren de spellen uit het actuele nummer in een speciale spellenkast. Daarnaast kun je dit leuke spellenblad als PDF-bestand downloaden op de Spel in Zicht website.