Essen The Game Q&A op Bordspelmania

essen-the-game-logoVanaf vandaag tot en met komende zondag organiseert het spellenportaal Bordspelmania een Q&A met twee van de ontwerpers van het bordspel ESSEN The Game: SPIEL’13. In dit spel speel je een bezoeker van de internationale spellenbeurs Spiel. Met een (in mijn ogen) bescheiden budget probeer je niet alleen jouw verlanglijstje af te werken, maar moet je ook de toppers van de bekende hitlijsten aan jouw collectie zien toe te voegen. Uiteraard horen het testen van spellen en het handig manoeuvreren door de mensenmassa ook bij deze vorm van ‘Spielbeleving’.

ESSEN The Game: SPIEL’13 wordt via een crowd funding campagne op Kickstarter gefinancierd. Deze Kickstartercampagne gaat op vrijdag 6 juni van start.

Deze week kun je op Bordspelmania Etienne Espreman en Frédéric Delporte het hemd van het lijf vragen over hun spel. Onder de vragenstellers wordt een exemplaar van het spel verloot (uiteraard onder voorbehoud van een succesvolle Kickstartercampagne).

Meer informatie: