PlayThisOne komt met RoboRama

RoboRama-coverDe Nederlandse uitgever PlayThisOne komt dit najaar met een nieuw spel. RoboRama is een bordspel voor 2-4 spelers. Iedere speler bestuurt vier robots die naar de overkant van het speelbord racen. Je hebt een set kaarten waarmee jij jouw robots bestuurt. Het cijfer op de uitgespeelde kaart bepaalt hoeveel velden jouw robot moet bewegen. Gebruikte kaarten ben je tijdelijk kwijt. Je krijgt ze o.a. terug door jouw robots naar velden met het juiste cijfer te bewegen. Je bent daarom steeds op zoek naar de juiste combinatie van bewegingspunten en routes. Dit levert een uitdagend en tactisch spel op. Tijdens de race word je gehinderd door de robots van jouw tegenstanders en kun je hun robots blokkeren. Met de meegeleverde varianten kun je nog meer interactie toevoegen, waaronder de afschrikwekkende neutrale robot van de coverafbeelding. Je wint het spel door jouw vier robots als eerste naar hun finishvelden te bewegen.

Meer informatie: