Erwin Pauëlsen wint de Ticket to Ride Benelux finale

WK-TTR999 Games medewerker en meervoudig Kolonisten van Catan kampioen Erwin Pauëlsen kon je al met een gerust hart op pad sturen via de langste handelsweg. Sinds gisteren blijkt dat hij ook op het spoor zijn mannetje staat. Erwin is de winnaar van de Benelux finale van de voorronde voor het WK Ticket to Ride. Dit toernooi vond plaats in Brussel. Erwin verdient hiermee een plek in de WK finale, die in september in Parijs zal plaatsvinden.

ttr-finale-benelux

Kampioen en fan van Asmodee (foto: Jurgen van Dijk)

Days of Wonder en Asmodee vieren dit jaar de tiende verjaardag van Alan Moon’s populaire treinenspel. Het wereldkampioenschap is niet de enige viering. Later deze maand verschijnt een speciale Ticket to Ride 10th Anniversary Edition.

Meer informatie: