UCP Spellendag in Leeuwarden

Op zaterdag 10 mei 2014 organiseert spellenvereniging UCP haar eerste open Spellendag in Leeuwarden. Op deze dag komen allerlei spelsoorten aan bod: simpele kaartspelletjes, meer tijd en aandacht vragende bordspellen en miniaturenspellen. De club wil op deze dag laten zien wat er op spellengebied mogelijk is. Je kunt zelf een spel meenemen, maar er worden ook spellen gedemonstreerd en ‘participatietafels’ voorbereid, waar mensen gemakkelijk bij kunnen aanschuiven.

Je kunt de inwendige speler o.a. laven met koffie, thee, fris en bier voor schappelijke prijzen. Omstreeks 18.00 uur opent men een lijntje naar bezorgdiensten van pizza’s en andere snelle happen.

Datum en tijd: zaterdag 10 mei van 12.00 – 24.00 uur.

Locatie: Buurthuis Rengerspark, Singelstraat 22, 8917 BK Leeuwarden

Entree: vrijwillige bijdrage vanaf 1 euro

Meer informatie: