NK Carcassonne 2014

carcassonne999 Games organiseert op zondag 1 juni het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2014. Dit toernooi vindt plaats in het St Joseph Buurthuis aan de Minckelersstraat 71 te Hilversum. Iedereen speelt drie ronden: het basisspel, de uitbreiding en Stille Zuidzee. De beste vier spelers spelen de finale en winnen ieder een spel. De winnaar van de finale kwalificeert zich voor het Wereldkampioenschap in Duitsland en mag zich Nederlands Kampioen Carcassonne noemen.

Het toernooi start om 12:30 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren. Er is ruimte voor 64 deelnemers. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Dit kan tot uiterlijk 25 mei door je volledige naam te e-mailen naar: erwin@999games.nl.

Vind je Carcassonne leuk en heb je zin in een gezellige middag, geef je dan nu op. Na het toernooi blijft de speelruimte open voor een spellenavond. Als je zin hebt, kan je dan nog een spelletje meespelen.

Meer informatie: